Ev forfall meldes til Tommy snarest mulig. Laget settes opp etter treningen mandag.

Vi stiller med dette laget:
Daniel, Royne, Tommy, Peter, Kjetil, Lars, Joakim, Johan, Kristian, Roy
Backup: Gunnar, Hallgeir, Jørn

Slik gikk det:
Det ble som forventet en meget tøff match mot studentene fra Ås. Vi fikk en perfekt start hvor alt stemte for oss. Vi ledet 3-0 før fem minutter var spilt. Etter det tok NMBUI kommandoen. Vi prøvde å roe ned tempoet og klarte det til en viss grad. Studentene røk så på en utvisning som vi ikke klarte å utnytte, men vi fikk en lite pause. Deretter var det vår tur til å få en utvisning. Vi forsvarte oss meget
bra i undertall. Uheldigvis fikk vi nok en utvisning i det den først var ferdig sonet. Vi unngikk baklengs i den også og gikk til pause med tre måls ledelse. Den andre perioden fortsatte i samme spor. NMBUI presset på og de fikk uttelling litt for tidlig etter vår smak. Men vi
la ned en fantastisk innsats i forsvar og Daniel hadde mange gode redninger.  De fikk ikke flere mål og vi kunne juble for tre poeng. Alle jobbet meget bra, men jeg vil rose Peter litt ekstra for sin
innsats. Han var en bauta i forsvaret og scoret i tillegg to mål på langskudd.  BW vant sin kamp mot Greverudkameratene. Vi klarer oss med uavgjort mot Asko Øst for å gå til topps i grunnspillet. Men vi går for seier!