24 November, 2015

Seriekamp torsdag 26/11 mot Kråkstad (7-2)

Oppmøte kl 2040

Vi stiller med 2 rekker, har ingen forfall og det betyr at 3 mann må stå over denne kampen. Send melding til Tommy. Endelig lag settes opp onsdag.

Vi stiller med dette laget: Daniel, Royne, Tommy, Peter, Kjetil, Lars, Kristian,, Joakim, Hallgeir, Jørn , Johan, Gunnar, Roy

(Kjetil) Det tok oss nesten en hel periode å overliste Kråkstad i denne matchen. Vi hadde massevis av sjanser, men en kombinasjon av godt keeperspill og dårlige avslutninger fra oss holdt Kråkstad inne i kampen. Utover i perioden fikk vi litt høye skuldre og stresset litt i avslutningssituasjonene. Målet gjorde oss godt. I annen periode løsnet det skikkelig for oss og målene rant inn. Kråkstad fikk to trøstemål mot slutten etter litt slurvete forsvarsspill. Hvis jeg ikke husker helt feil så ble ingen av målene scoret av løpere. Det er vel første gang det har skjedd oss. Løperne hadde til gjengjeld mange assister. Meget god innsats av hele laget. BW leder serien med en kamp mer spilte enn oss etter at de knuste Team Drøbak Meny 28 -0 i går. Vi har en svært viktig kamp mot NMBUI, som ligger rett bak oss på tabellen, førstkommende torsdag. Den må vinnes!