Seriekamp mot Block Watne torsdag 8/10 Alliansehallen (4-5)

Møter kl 2115 ferdig skiftet:
(Evt forfall meldes til Tommy på sms/epost nå)

Daniel, Peter, Royne, Tommy, Lars, Kjetil, HallgeirJoakim, Gunnar, Kristian, Jørn, Johan

Surt tap mot forrige sesongs seriemester. Vi tar kommandoen i matchen og scorer det første målet. Deretter scorer BW tre mål før dommerene blåser av perioden. Vi har hatt det meste av spillet og det føles litt urettferdig at vi ligger under. Men vi kan skylde oss selv, siden vi gjør grove forsvarsfeil og heller ikke klarer å omsette alle sjansene vi har i mål. BW er effektive, men det er lov. Andre periode fortsetter i samme spor. Vi ligger under 3-4 da vi havner i en overtallssituasjon. I stedet for at vi utligner når BW er en mann mindre, setter BW i gang en kontring som ender med et lykketreff i vinkelen. Vi reduserer en gang til, men vi klarer ikke å ta de igjen før matchen er over.

Dommeren noterte resultatet 3-4.  Vi vet ikke. Kanskje telte vi feil. Typisk for denne kvelden. Da tar vi oss en god helg. Alle mann. Nye muligheter neste uke :-)