18 August, 2015

Seriekamp mot Greverud torsdag 20/8 Alliansehallen (6-1)

Oppmøte kl 2030 ferdig skiftet. Evt forsinkelser eller forfall meldes til Tommy snarest mulig.

Vi stiller med dette laget:  Daniel, Tommy, Royne, Peter, Kjetil, Lars, Joakim, Kristian, Hallgeir, Jørn, Johan, Gunnar

"Vi forventet en tøff kamp mot Greverud som vi har slitt mot i tidligere oppgjør. På forhånd ble vi enige om å få opp aggressiviteten i spillet vårt. Det gjennomførte vi til punkt og prikke i åpningsminuttene. Vi ledet 3-0 allerede etter snaue fem minutter. Utover i perioden ble vi litt tamme og baktunge. Greverud kom til noen sjanser men vi hadde ganske god kontroll. Greverud reduserte på et frislag som snek seg inn ved første stolpe like før dommeren blåste av perioden. Vi lot ikke det påvirke oss nevneverdig og slo tilbake tidlig i andre periode. I resten av kampen hadde vi god kontroll og kunne fort ha scoret flere enn tre mål. Bra innsats av alle ute på banen og bakerst var Daniel våken de gangene Greverud prøvde seg.

Veldig bra å få en så god start på sesongen. Det gir oss selvtillit foran de mange tøffe kampene vi skal spille i løpet av høsten. Greverud så ut til å manglet noen spillere og vil helt sikkert komme sterkere tilbake utover i sesongen"