12 August, 2015

Regler for seriespillet 2015/2016

Vi har mottatt denne informasjonen fra arrangøren:


- Alle kamper spilles på torsdager i Alliansehallen i Ski.
- Det spilles to kamper hver torsdag. Kampstart kl 21:00 og kl 21:45.
- For å få mest mulig spilletid må vi være lynraske med å sette opp/ ta ned vantene før og etter kampen. Flott hvis begge lagene hjelper til.
- Vi prøver oss uten spillerlister i år, men det er selfølgelig fortsatt ikke lov å bruke "ulovelige" spillere på laget. Det er heller ikke lov å spille på flere lag.
- Det er 9 lag som deltar i årets serie.
- Vi starter med en enkelserie hvor alle lagene møter hverandre en gang (fram til 7.1). Etterpå deles lagene i to puljer. De første fem lagene fra grunnspillet vil spille i pulje A, resten spiller i pulje B. Pulje A spiller om plassene 1-5 og pulje B om plassene 6-9. Det skal spilles en dobbelserie i hver pulje hvor alle lagene skal møte hverandre to ganger. Poengene og målforskjellen fra grunnspillet tas ikke med videre til puljespillet.
- Lag med lik poengsum rangeres etter fulgende kriterier:
1. Lag som har gitt walkover rangeres etter lag som ikke har gitt walkover2. Innbyrdes oppgjør 3. Det laget med bedre målforskjell (+/-) rangeres foran laget med dårligere målforskjell.4. Ved lik målforskjell rangeres laget som har scoret flest mål foran laget som har scoret minst mål5. loddtrekning

No comments: