26 April, 2015

Treningskamp mot Heer mandag 4. Mai (8-5)

(Kjetil): GuttaBoyZ - Heer 8-5. Vi hadde god kontroll i første periode og opparbeidet oss en solid 3-0 ledelse. Aggressiviteten som vi har manglet i en del av kampene denne sesongen var på plass. Mye fint spill ut på banen og bakerst tok Daniel seg av det som kom av avslutninger. Vi fikk det første målet i andre periode og det virket som om det skulle bli lett match. Heer reduserte til 4-1 like etterpå. Det var starten på en dårlig periode for oss. Vi falt tilbake til gamle synder. Vi ble dårligere til å markere ut motstanderne, vi løp mindre og Daniel reddet oss gang på gang. Matchen stod å vippet helt til Hallgeir scoret 6-3 målet fra død vinkel. I tredje periode var vi mer på hugget igjen og hadde ganske god kontroll.

Påmelding under kommentarer (max 10 inkl målvakt).
Vi stiller med: Daniel, Tommy, Royne, Bjørn M, Kjetil, Lars, Pål, Johan, Hallgeir, Peter (fullt lag)