07 April, 2015

Seriekamp mot Greverud torsdag 16. april (5-4)

"Da slo vi endelig Greverud! Det ble like jevnt som tidligere oppgjør, men denne gangen gikk tingene endelig vår vei. Vi tok tidlig ledelsen og tviholdt på den gjennom hele matchen. Det kokte til tider og da valgte vi sikre løsninger, selv om det kanskje ikke var lekkert å se på. Vi var kanskje litt svakere mann-mann enn vi pleier men vi tok det igjen i vilje til gjennvinning og innsats. Vi fikk et par småbillige mål, mens Greverud måtte slite seg til fine spillemål. De hadde også et stolpeskudd når kampen stod og vippet. Det ble én periode i overtall der vi for første gang på lenge ikke putter: Formasjonen med ekstramann bak mål har ikke gitt uttelling siden sommeren 2014 og til tross for at vi avtalte annen overtallsoppstilling ble det forsøkt. Ikke så bra. Men, vi hadde bra energi i laget og man kunne se at vi ville vinne dette. Det gav uttelling og vi dro i land sølvet i år også. Det må vi være fornøyd med."

Årets viktigste kamp? Da har vi en ny mulighet til å slå Greverud. Oppmøte kl 21. Påmelding under kommentarer snarest mulig.

Vi stiller med dette laget:
Daniel, Peter, Tommy, Royne, Lars, Kjetil,  Kristian, Joakim, Jørn, Hallgeir, Johan (Forfall fra Peter, Gunnar steppet inn)