23 January, 2014

Seriekamp mot Greverudkameratene torsdag 23. januar (2-3)

En kamp vi har gledet oss til lenge.
Oppmøte kl. 21, ferdig skiftet - ta med grønn vest.  Evt forfall meldes til Tommy snarest mulig.

Alle mann var på plass i kveld, og alle var passe tent og klar for oppgaven. Greverud er det eneste laget vi ikke har slått i serien, så dette var en match vi har sett frem til. Vi hadde en plan og må være godt fornøyd med displinen denne gang, det funker å bestemme seg for visse endringer og så gjennomføre.
Det starter jevnt, men vi aner at det er vi som lener oss bra på og presser dem bakpå. Vi demmer opp bra bakover og får flere fete sjanser fremover, men det blir litt stress i avslutningene, så ballen spretter ikke helt vår vei. Men vi banker inn første målet og har bra taket på dette egentlig. Problemet er bare at vi ikke setter våre sjanser, mens Greverud er mer effektive - og langt mer agressive enn oss foran kassa i angrep.

De får en redusering og vi tar pause med 1-1. Vi starter bra i 2. periode og presser dem helt hjem i flere minutter men vi kommer ikke til skikkelige avslutninger. Det blir også noen utvisninger begge veier, men ingen av lagene klarer å putte i overtall.

Så har vi en svak periode,  dvs vi har kontroll bakover men ikke noe å by på fremover. Vi får en baklengs etter et langskudd der vi ikke kommer opp i mann. En en trå periode troller Jørn inn et klassemål fra bak mål. Desverre får de ett mål til helt på slutten og det var ikke tid nok for oss til å komme tilbake. Et småsurt tap, men vi gjør mye bra - og vi så flere svakhetstegn hos Greverud. Vi får en mulighet til i sluttspillet. Og den skal vi utnytte.

Laget: Daniel, Royne, Tommy, Dennis, Peter, Fredrik (skadet), Kjetil, Lars, Joakim, Bertil, Johan, Kristian, Jørn, Hallgeir.