Treningskamp mot DFI torsdag 6. oktober (6-5)

Vi stiller med max 2 rekker (10 utespillere). Påmelding til Tommy på epost. Oppmøte 1930.

Påmeldte (oppdateres):
Roger, Hallgeir, Daniel, Tommy, Bertil, Magnus, Bjørn, Lars, Jørn, Ståle, Kjetil, Jørn B, Kristian

Det ble en morsom kveld for oss. DFI stilte med to fulle rekker, og vi med 2 løperrekker og 3 bekker. DFI hadde spilt lite sammen før og brukte vel kvelden til å trener presshøyder og løpsmønster. Vi ville bare vinne som vanlig. I første periode klinket vi til og tok kvelertak. Pasningene gikk kjapt og vi fikk satt avslutningene, godt anført av en sugen Ståle og ballfordeler Jørn. Vi forsvarte oss bra og via kjappe oppspill bakfra mens det ennå var mye luft mellom motspillerne fikk vi rom til lange klikk-klakkpasninger opp mot mål og avslutninger. Så vidt jeg husker stod det 5-2 til første pause.

I andre periode presset de høyt og vi slet oss gjennom en litt rotete omgang uten å få mål. Vi hadde flere sjanser og stangskudd, på vår side ble vi reddet av bra keeperspill. Det stod da 5-4.

I siste periode fikk vi mer kontroll igjen, men kreftene dabbet litt av så det ble ikke samme trøkket helt inn i avslutningene. Lagene satte et mål hver og det stod 6-5 når sluttsirena gikk.
Fin, fair kamp med pragmatisk dommer. Vi håper å få flere matcher mot disse gutta.