13 September, 2016

Seriekamp mot Asko torsdag 15. september (5-4)

Taktikk kl 2045
Vi stiller med dette laget:  Daniel (målvakt), Tommy, Royne, Kjetil, Peter, Magnus, Lars, Kristian, Johan, Bertil, Jørn, Jørn B, Johan B, Roger,  Gunnar, Roy

Ev forfall meldes til Tommy snarest mulig.

Husk at det er mulig å trene i aulaen for de som ikke skal spille kamp. Påmelding under kommentarer i posten om tirsdag/torsdagstreninger.


Vi vant denne selv om det ikke helt føles slik. Askogutta satt fast i bilkø og måtte start kampen med 4 mann. Vi puttet vel to før de var fulltallige. Så fulgte spill i begge ender av kvalitetsskalaen. Mye bra og mye dårlig. Markeringer glapp og de fikk gli lett gjennom. Vi hadde flere lekre angrep og et veldig pent mål med klikk-klakk i 5-6 trekk før en svimmel Askomålvakt måtte gi tapt. En Askospiller ble såpass skadet i første periode at han ble kjørt bort i ambulanse en halvtime etter vår kamp var ferdig. Daniel stod bra i mål og reddet oss kanskje fra et dårlig resultat.
Først og fremst mangler vi totalt aggressiviteten som var vårt kjennetegn. Dermed mister vi initiativet, blir avventende og blir presset bakpå.  DET har aldri passet oss og gjør ikke et nå heller. Vi må frempå igjen, og det starter vi med allerede på mandagens trening :-)
God helg.

No comments: