11 April, 2016

Seriekamp mot Greverudkameratene 14. april (2-2)

Peptalk 21.30
Ev forfall, forsinkelser til Tommy på SMS eller epost så raskt som mulig. Laget setter opp tirsdag 12/4: Daniel, Royne, Peter, Tommy, Kjetil, Lars, Kristian, Roy, Johan, Joakim, Gunnar, Jørn P, Hallgeir , Jørn B

Vi presset det meste av kampen og hadde Greverud i ubalanse så det ble mange avslutninger og forsøk fra vår side. Med motstanderne bakpå ble det veldig folksomt foran deres mål og ikke lett for oss å få gjennom skudd. Greverud hadde ikke like mange avslutninger men det som kom hadde gått inn om ikke Daniel hadde stått så bra. Jeg tror dette var hans beste kamp for sesongen, og med litt mindre dyktighet kunne resultatet fort sett annerledes ut. Vi ledet 2-1 inntil de siste minuttene, men utligningen kom på et kjapt tatt frislag.