11 April, 2016

Rask på labben? Vi søker målvakt

Fred gjør en kjempejobb på mandagstreningene og Daniel stenger buret på seriekamper, men Daniel ønsker å trappe ned etter snart 6 år i mål og vi søker etter hans erstatter.

Målvakter som spiller i ordinær serie og er over 30 år kan spille hos oss. Man får da dispensasjon.

Vi ønsker oss en kjapp målvakt som kan spille ca. 15 kamper pr år, alle på torsdager i Alliansehallen i Ski + evt være med på treninger som målvakt eller utespiller. Har du erfaring og kan tenke deg å bli en del av en fin gjeng så ta kontakt nå.

Del gjerne med andre som kan tenkes å kjenne noen som kan være aktuelle, for eksempel innebandylag som har flere målvakter som trenger matchtrening.


Vi tar det vi får, mann eller kvinne: Erfaring fra eliteseriespill er selvfølgelig flott men listen vår ligger lavt - har man lyst er man halvveis i mål.

Spre gjerne budskapet til venner og kjente på sosiale medier. 
Interesserte kan ta kontakt her.


-------


Om GuttaBoyZ innebandy:

GuttaBoyZ innebandy er et frittstående lag/treningsgruppe i Follo organisert i Norges idrettsforbund gjennom Akershus bedriftsidrett. Vi er 25 medlemmer, noen mer aktive enn andre og ferdigheter og ambisjonsnivået varierer. Alle er med for å holde seg i form med noe som er moro, og trener med oss fra 1-3 ganger i uken.

Vi har et lag med i Folloserien for vennelag/treningsgrupper/bedriftsidrettslag som spiller ca 15 kamper i året, alle på torsdager i Alliansehallen, Ski.

No comments: