20 November, 2014

Seriekamp mot Asko torsdag 4/12 i Alliansehallen (4-3)

Bra kontroll hele veien - og litt smånervøst de siste minuttene. Men det satt mellom øra, for vi hevet skuldrene mot slutten da Asko gikk opp til 4-3. Med IBM-matchen for to år siden friskt i minne så visste vi at det er mulig å miste poeng hvis konsentrasjonen glipper de siste minuttene. Men vi besinnet oss og beholdt roen, ballen og kontrollen de siste to minuttene for å sikre seieren. Vi så et bedre Asko mot NMBUI enn det laget som mønstret banen i  går kveld, så vidt vi kunne se manglet de to av de beste spillerne fra NMBUI-kampen.

Mye var veldig bra: Overtallspillet var perfekt, vi satte avtalt formasjon, trillet ballen kjapt og presset dem bakpå - så klikk klakk bang og rett i kassa. Det tok ikke mange sekundene.  Vi hadde kontrollen hele veien og gjorde det vanskelig for Asko å få til noe fremover på banen. De satset på overganger men det ble det sjelden anledning til for vi var alle mann kjapt på rett side og stanset det som kom.  Da ble det lange lomper opp mot løperne deres som prøvde seg med kryssløp men de var kanskje ikke i god nok form til å gjennomføre. Løperne våre gjorde en bra jobb defensivt - det kom vel aldri en ballførende bekk gjennom i løpet av hele kampen. Vi senker tempoet i 2 periode, presser litt for høyt og slurver litt defensivt men vi slipper unna med det meste. Målene de fikk var av det litt kjipe slaget. men vi lærer stadig av våre feil. Takk igjen til Hallgeir som stiller opp og er den som ofrer aller mest for laget. 


Oppmøte kl. 21.00 ferdig skiftet. Ved forsinkelse send SMS til Tommy. 
Vi stilte med dette laget: Daniel, Royne, Tommy, Trond, Peter, Kjetil, Lars, Joakim, Kristian, Gunnar K, Johan, Jørn, Hallgeir, Bjørn B