07 May, 2012

Årsmøte Ski innebandy mandag 12. mars 2012


3/5-2012: Vi har mottatt saksdokumentene til ekstraordinært årsmøte. Regnskapet nå er vesentlig annerledes enn det som ble lagt frem på ordinært årsmøte.

For den som ikke tar seg tid til å sette seg inn i saksdokumentene nevner vi spesielt:

  • Klubben har et underskudd på kr. 106.820,- (halvert egenkapital på ett år)
  • Konto 9999 - i notene er spesifisert som "Masse rot og tull" kr. 69.793,-
  • Styret mener avgiften for Oldboys skal dobles neste sesong, dvs kr 600,- for aulatrening med tillegg for Drømtorp. (Til tross for at vi har argumentert mot dette fordi det ikke finnes noe grunnlag for å øke avgiften. I 5 år har vi i rett tid innbetalt treningsavgifter til Ski innebandy som ikke har hatt noen utgifter til hall-leie for oldboys). 
På ordinært årsmøte i klubben insisterte vi på at det skulle ryddes opp i rotet før årsregnskapet kunne godkjennes. Nå er rotet synlig for alle klubbens medlemmer. Som tidligere varslet skal ikke forholdene i Ski Il innebandy skape problemer for vår (Guttaboyz) virksomhet neste sesong.

1/5-2012: Ski IL innebandy v/styreleder melder at saksdokumentene til ekstraordinært årsmøte ikke er distribuert innen 1-ukesfristen - fordi man vi være sikre på at ikke noe er feil.

24/4-2012: Ski Il innebandy innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 7. mai kl. 19 i møterommet i Alliansehallen. Regnskapet ble ikke godkjent på ordinært årsmøte. Vi har ikke mottat sakspapirene for ekstraordinært årsmøte.

12/3-2012: Klubbens årsmøtepapirer for 2011 (Skulle vært ute senest 1 uke før møtet).

8/2-2012: Det er årsmøte for Ski IL Innebandy mandag 12. mars klokken 19.00 i møterommet i Ski Alliansehall. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt styret (kris-90@live.no) senest 2 uker før årsmøtet.
Saksliste for årsmøtet med forslag og saker blir lagt ut på klubbens hjemmeside 5. mars.

På vegne av GuttaBoyz vil jeg anmode styret i Ski innebandy om å søke hallplass med vant for oss neste sesong, i tillegg til torsdagstreningen i aulaen. 

Tommy

1 comment:

Kristian (leder) said...

Godt å se at du holder Oldboys oppdatert, selv om jeg gjerne skulle sett at flere faktisk tok seg tid til å stille på møtet.

Ser at du skriver at treningsavgiften for Oldboys dobles. Dette stemmer ikke. Avgiften er på 400 kr(200 kr er medlemskontigent som betales av samtlige medlemmer uansett). Prisen er den samme som for D2 som har akkurat samme tilbud. 400 kr var også prisen før dere hadde Drømtorp etter hva jeg kan huske.

Såvidt jeg forstod på deg på det ordinære årsmøtet skulle Drømtorptiden benyttes av Gutta boys (håper ikke dette går utover de andre Oldboys spillerne). Det eneste som kan medføre ytterligere økning i avgiften er hvis dere får tid i Alliansehallen (som vi har søkt om) - denne blir i så fall minimal.

Som du sier koster ikke tiden i Aulaen klubben noe - i utgangspunktet. Men så er det nå en gang slik at man er medlem i en klubb - og da er det et fellesskap. Minilaget er drivkraften i klubben, og for å holde prisene nede her, bidrar de øvrige lagene til å holde avgiftene så lave som mulig for dem.

Til slutt kan jeg legge til at den tiden i Aulaen er noe vi har fått utelukkende fordi vi har aldersbestemte lag - hadde dere stått utenfor ville dere ikke fått den tiden (dere skulle hvertfall fått problemer og måtte i så fall betalt for den).

Hvis noen hadde hatt problemer med å betale 600 kr i året for kun å trene (drift slipper man jo), regner jeg med at det hadde vært større oppmøte på årsmøtet..