Kamp mot Kråkstad mandag 14. februar - Drømtorp (12-5)

Kråkstad banket oss på vår hjemmebane og vi banket dem på deres hjemmebane. Hvordan blir det nå?
Ny kamp er avtalt:

Mandag 14. februar Drømtorphallen
Oppmøte kl. 20.45 - kampklar

Påmeldig under kommentarer (max 12):
Tommy, Kjetil, Royne, Stubba (målvakt), Edward, Petter, Johan, Jan-Åke, Fredrik, Lars, Dennis, Hallgeir (Fullt lag - ingen flere påmeldinger nå).

Referat:
Vi var sugne på å vinne dette oppgjøret etter tapet mot Kråkstad på hjemmebane sist.  Det startet jevnt,  Kråkstad er gode på kjapt spill på små flater, og tempoet stresser oss til en del feil.   Etter åpningsnervene hadde lagt seg tok vi over kampen.  Bra defensiv jobbing, der vi til tider hadde tre mann på ballfører og hurtige overganger til angrep skaffet oss mange målsjanser og mange skudd på Kråkstads gode keeper Markus. I perioder haglet det med skudd fra kort hold på Markus, som mesterlig parerte det som kom av markkrypere
med sin høyre benparade. Vår keeper Stubba gjør også en meget god jobb denne kvelden, mange fine redninger når forsvaret ble overspilt. Langskuddene fra Kråkstads Jan-Erik ble effektivt forebygget med defensiv jobbing,  men noen fant likevel veien til mål og nettmaskene. Vi vant alle 3 periodene og på måltavla stod det 12-5 når sluttsirenen gikk.  I rettferdighetens navn må det nevnes at Kråkstad stilte med 5 utespillere hvorav én uten sko og med lånt kølle.  Skal de slå oss må de nok toppe laget og komme med alle de har. Og vi er klare til ny kamp vi.  Når som helst :-)