24 November, 2009

Interncupkamp mot damene mandag 7. desember

Resultatet ble 7-0. Damene var raskere i steget og mer på hugget denne gang. Ikke like lett for oss å komme gjennom, og det ble noen morsomme episoder da noen av våre rutinerte backer og løpere byttet plass. Damenes syn og referat fra kampen ligger under kommentarer.

Kampen (som ble utsatt fordi damene manglet backer) kan avvikles mandag 7 desember kl. 18.30 i alliansehallen

Vi setter opp rekker etter hvert som påmeldingene kommer inn.
Vennligst gi beskjed med en gang om du kommer - enten i kommentarfeltet under eller til tstubsveen(at)gmail(dot)com.

Kjetil B.

Henrik B fra Herrer 1 har meldt sin interesse for å spille. Han stilte opp sist vi manglet folk, men de kampene ble avlyst.

Henrik wrote:

Jeg står over kampen mot D1 på mandag, har kamp både lørdag og søndag + to julebord i helgen.

Henrik kommer likevel!

Mannen i buret blir Sven fra H1

REFERAT SAKSET FRA SKI INNEBANDYS HJEMMESIDE;

Interncup: Gamlekara best

Av B14
OB viste D1 at de gamle fortsatt er eldst og vant ganske greit 7-0 i mandagens interncupkamp.

D1 sliter med oppmøtet om dagen pga. skader, sykdom, jobb og eksamen. De klarte dog å stable på beina et lag takket være G17s keeper Leif og D2s Andrea (debutant) som steppet inn på meget kort varsel.

Vikartrener Robert gav oss igjen et par hovedoppgaver å fokusere på. Vi lykktes vel sånn passe i 1. periode hvor OB dominerer, har størst ballbesittelse og putter ballen i mål 3 ganger. D1 strever fortsatt med plasseringen.

I 2. periode er D1 mer med på notene og spiller seg frem til noen fete sjanser, men en god Sven i OB-målet hindrer damene i å komme på scoringslista. I andre enden derimot, putter gamlekara 4 ganger til slik at kampen ender 7-0.

Takk til OB for en artig og fair kamp. En grei gjennomkjøring for D1 og en fin kampintro for debutanten vår Andrea, men D1 bør nok forkusere på treninger i et par uker fremover nå. Nå krysser vi fingre for en skade-, sykdoms- og jobbfri tropp f.k. søndag. Møt gjerne opp i Alliansehallen kl. 16 og støtt D1 i deres møte med Holmlia 2.

D1-OB: 0-7 (0-3, 0-4)