Seriekamp mot Drøbak køllesvingelag torsdag 19/1 (4-3)

Vi har sekretariatvakt til kampen etter oss.

Laget
Roger? (MV), Royne, Tommy, Daniel (MV?), Johan, Johan B, Kjetil, Magnus, Lars, Peter, Kristian, Bertil, Jørn, Jørn P, Gunnar, Roy.

Laget settes opp basert på meldte forfall, hvem som har trent siste ukene eller stått over tidligere.

---

(Kjetil) Vi måtte virkelig slite for poengene mot Drøbak. Drøbak ledet to ganger. Da vi satte inn 3-2 målet et godt stykke ut i andre periode trodde vi at det skulle gå veien. Men den gang ei, Drøbak utliknet umiddelbart. Vi trykket på og Jørn P. satte inn seiersmålet få minutter før slutt. Det var mye som ikke stemte for oss i denne matchen. Men vi vinner på en dårlig dag, det er positivt.
Vi må heve oss igjen i de kommende kampene om vi skal ha noen forhåpninger om å vinne serien.