Seriekamp mot Drøbak-køllene torsdag 14/1 (7-3)

Møt ferdig skiftet til PepTalk kl 2045  Laget settes opp etter trening mandag 11/1.

Vi stiller med dette laget (ev forfall meldes til Tommy snarest mulig)
Daniel, Royne, Tommy, Peter, Ketil, Joakim, Johan, Kristian, Roy, Lars, Hallgeir, Jørn, Gunnar

Vi stilte mannsterke til den første kampen i A-sluttspillet mot Drøbak Køllesvingelag. Åpningsperioden var ikke mye å skryte av for vår del. Vi tar ledelsen ganske tidlig. Men vi stresset og det florerte med feilpasninger. Vi får skylde på at det var lenge siden forrige kamp. Drøbak får heller ikke til stort og Daniel reddet oss de gangene det glapp. Vi økte ledelsen til 2-0. Vi pådro oss en utvisning, men vi klarte å unngå baklengsmål. Drøbak reduserte like før første perioden var over. I annen periode var det liten tvil om hvem som var det beste laget. Det stod 7-1 før vi ble litt slappe i markeringene og vi slapp inn to litt unødvendige baklengsmål. Det var godt å ha Jørn tilbake på banen igjen. Han er iskald på straffeslaget vi fikk tildelt, har en smart assist på frislag og scorer også i åpent spill. Godt å starte med seier i første kamp!