19 March, 2014

Treningskamp mot UMBI i Ås onsdag 26. mars (7-7)

De vil gjerne møte oss på deres hjemmebane i Ås.
Kampen starter 21.30 20.30 og det er beregnet 3x20 minutter, stor bane med vant og målvakt.

Påmelding under kommentarer så raskt som mulig. Vi stiller med max 9 mann inkl. keeper.

(20. mars) Daniel er på ferie så vi spiller uten målvakt.   Vi stiller med dette laget:  Royne, Tommy, Geir, Kristian, Johan, Frode, Joakim

Vi spilte med 1 innbytter i nesten 2 omganger. Lånt keeper, Sondre gjorde en meget god jobb. Vi skulle gå forsiktig ut og legge presset lavere enn vi pleier. Studentene løp mye og var agressive i forsvar og angrep og presset høyt. Vi kontret og hadde rimelig kontroll bakover, de mangler litt på avslutningene. Men vi fikk kjørt oss og måtte gi mange dårlige oppspill bakfra fordi de presset bra. Vi lå under 0-2 men det stod 2-2 etter første. I andre periode var vi mer effektive og vant den 4-1. I siste begynte vi å bli slitne og havnet langt bakpå i eget forsvar. Det gikk litt på autopilot og rutine. Men vi klarte ikke å hindre at Ås-gutta utlignet. Men som alltid, det er moro med kamp. Takk til Frode som stilte halvsjuk - og Royne som kommer ilende til unnsetning slik at vi ble 7 utespillere.