Treningskamp mot Ski Herrer 1 mandag 29. april (3-11)

Vi venter en endelig bekreftelse fra Ski, men de er interessert i å møte oss i en eller to kamper. Første kamp er planlagt 29. april i Alliansehallen kl.  20. Hold av datoen.

Da er det bekreftet, de kommer og vi spleiser på dommer (400,-/2)

Foreløpig har disse meldt seg til kamp:
Daniel (Mål), Geir, Royne, Kjetil, Johan, Hai, Hallgeir, Kristian, Morten, Jan Billy, Frode, Jan Åke, Magnus?, Owe? Dennis?

NB! Oppmøte senest kl 20.00 ferdig skiftet i Alliansehallen.

Referat fra Kjetil:
Vi blir til tider rundspilt men forsvarer oss brukbart. Første kvarteret henger vi bra med resultatmessig. Slipper inn unødvendige mål i siste fem. Slik at vi ligger under 2-6. Billy og Frode scorer målene våre. Annen periode fortsetter i samme spor og vi ligger under 2-9 . Tredje periode leker Ski spillerne seg men det blir få mål ut av det. Ender 3-11 etter at Frode scoret sitt andre mål for kvelden. Vi jobber brukbart, får til litt samspill og skaper en del muligheter.
Vi kunne fort scoret flere mål men det kunne Ski også gjort. Daniel var god i mål, stengene var på vår side og Ski misset de store sjansene. Vi får si oss fornøyd med resultat. Vi spiller gjerne flere kamper mot Ski.

.. og her er Herrer 1s eget referat sakset fra klubbens hjemmeside:

Treningskamp mot Gutta Boyz
Av Oddvar
Eirik ordnet i stand en treningskamp da det har vært dårlig treningsoppmøte i det siste. Vi stilte med hele 15+1 mot Gutta Boyz, som kom på 2 plass i bedriftserien. Vi stilte med spillere fra H1, H2 + pluss noen nye fjes og gamle helter. En god mix som på papiret skulle være mer en bra nok til å hamle opp med Gutta Boyz.

Vi ruller på tre rekker, noe som påvirker tempoet, men jeg syns vi klarer å holde byttene greit nede. Vi har god kontroll hele kampen og tror vi vinner 12-3. Det kunne vært mer, men keeperen dems varter opp med flere gode redninger,  spesielt i siste periode.

Tommy blir dagens toppskorer med 4 kasser og syns også at Sebastian(født i 96) gjør en meget god figur på senterplass. Håper vi ser mer av han fremover!
Eirik jobber med et par treningskamper til i samme stil, så håper å få se flere av de som var med nå og evt nye spillere som har lyst til å prøve seg=)

Laget: Tobbe, Martin, Rune, Thai, Ola, Eirik Henrik, Torbjørn, Oddvar, Sebastian, Jørgen, Tommy, Jonas, Morten E, LP og Nico.

01.05.2013 19:00