Vi stiller med dette laget (spillere i grått er ikke med):

Daniel (M), Tommy, Royne, Fredrik, Kjetil, Lars, Bertil, Åke, Kristian, Johan, Hallgeir, Edward, Petter
Morten, Dennis

"Vi rotet bort en klar ledelse og ga IBM 2 poeng.
Det startet oppskriftsmessig, vi tok ledelsen, puttet 3 og det stod etter hvert 4-1. Vi skapte bra med sjanser, avslutningene gikk i litt hytt og pine,  men det  gikk an å leve med siden vi eide ballen. Rett før pause så det ut til at IBM hadde gitt opp.
SÅ - klarer vi det kunststykket å åpne portene bak på vid gap og la ivrige IBMere få operere i bakrommet.  Kanskje et resultat  av at vi står høyt, men vi pleier ikke stå så høyt at vi i bekkrekka har et par løpere bak oss når angrepspasningen kommer.  Det gjorde vi i andre periode. 2 minutter før full tid utlignet IBM og vi klarte ikke å slå tilbake, dessverre. Viljen var der - men i denne kampen ga vi bort 2 poeng.
Rett i seng, uten kveldsmat på alle mann.
Neida, dette er bare å glemme.  Vi tåler en halvdårlig kamp i løpet av en hel sesong. Neste gang møter vi Politiet - og da er vi tilbake på banen, like tente som alltid  - bare noen erfaringer rikere"