11 April, 2011

Slitasjeskader

Uvanlig mange småskader denne våren. Pr 11 april er disse helt borte fra trening pga skader av ulik art:
Edward (albue), Kjell (skulder),  Hallgeir (skulder), Bosse (lår), Johan (kne), Geir (rygg).  Kjetil sliter med kne, og Tommy med ankel. Det er et tankekors.  Er det tilfeldig, eller kan det skyldes manglende oppvarming, grunntrening, styrke?

4 comments:

Hallgeir said...

Hei,

Det er dessverre ikke slitasje skade som jeg har, den har gått over. Det som plager meg nå er muskelbrist etter at jeg skle på isen og strakk lårmuskelen. Det ble da litt bloduttredelse og fibrene i framdelen av muskelen har røket. Dette kan ta lang tid og det er viktig og ta det med ro samtidig ved å sykle og varme får man fibrene til gro igjen. Ved muskelbrist vil det ofte bli en grop i muskelen hvor den har røket. Tror ikke at jeg kommer tilbake på denne siden av sommeren, men til høsten blir det full rulle igjen forhåpentligvis.

Anonymous said...

Jeg varmer alltid opp... (Guess who) ;-) ... Sliter med overanstrengte akillessener. Dette er pga av for dårlig styrke og grunntrening. Kan fortsette å trene, men må kjøre (eksentrisk) styrketrening i tillegg. Har også vondt i ryggen pga innebandyn. Styrke der også...

Anonymous said...

Edward

Jag er klar for innebandy efter sommaren. Dom andra klager øver langt mindre än det jag har så jag tycker dom kan gott spela men dom gidder inte, orkar inte, er før treiga, halvfeita pga all brunost spisingen!! Ska straffa dom med tunnlar när jag kommer tilbaka efter sommaren.

Anonymous said...

.. sier han som har oppsøkt helsevesenet bare fordi han er svimmel etter hver trening. Du kan jo komme å se på da Eddie, og bli vant til tempo, tempovekslinger, hurtig retardasjon osv. Det tar tid å komme inn i dette. Svimmelheten går over.

Tommy